Zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot is echt super speciaal en heel tof om te laten maken. Of het nu je eerste kindje is of niet, je bent in je leven maar een hele korte periode zwanger. En je moet daar als vrouw natuurlijk super trots op zijn. Als moeder weet ik dat het niet altijd de makkelijkste periode is, maar wel een heel bijzondere. Daarom maak ik graag een professionele fotoshoot als je zwanger bent. Deze fotoshoot maak ik als fotograaf met jou en eventueel je kind, je partner en man. Het is aan jou, de mogelijkheden voor deze fotografie zijn eindeloos. Het kan thuis, buiten of in een fotostudio als je wilt.

Heb je leuke ideeën?

Leg ze voor
Zwangerschapsshoot

Wanneer moet je je zwangerschapsshoot laten maken?

Iedereen die deze fotoshoot wil vraagt het zich af: Wanneer moet je een zwangerschapsfotoshoot maken? Bij hoeveel weken is je buik het mooist voor zwangerschapsfotografie. Dat is de vraag. Mijn ervaring is dat je buik op zijn volst en mooist is tussen de 33 en 38 weken. Je buik is dan mooi vol voor een prachtige shoot. Als je echt richting de 39 of 40 weken gaat, dan kan het zijn dat de buik echt gespannen wordt of dat het voor jezelf niet meer fijn voelt om te worden gefotografeerd.

En dan moet je het natuurlijk niet doen. Een fotoshoot als je zwanger bent is het leukste en geeft het mooiste resultaat als je helemaal op je gemak bent. We kijken samen gewoon wat je aankan en wat niet.

Wat zijn de kosten van een zwangerschapsfotoshoot?

De kosten van mijn zwangerschapsfotoshoot bedragen € 150,-. Hiervoor krijg je een prachtige professionele shoot van 1 uur.

Deze prijs is een volledig vast tarief en je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de zwangerschapsfotografie. Voor deze prijs krijg je ongeveer 5 à 10 foto’s en als we meer dan 1 uur nodig hebben om de beste te schieten, dan doen we dat natuurlijk gewoon zonder meerprijs.

Zo kun jij genieten van de zwangerschapsfotografie zonder je druk te maken over de kosten.

Mijn prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Fotoshoot zwangerschap

Zwangerschapsshoot cadeau geven?

We bieden ook de mogelijkheid om mijn fotoshoot cadeau te geven. Deze kun je hier direct online bestellen. Je krijgt hem dan thuisgestuurd in een mooie cadeau envelop zodat de cadeaubon er ook nog eens als een waar kado uitziet.

Cadeau geven
Zwanger fotoshoot

Waar kun je een zwangerschapsfotoshoot maken?

We kunnen de foto’s natuurlijk overal maken, maar voor zwangere of hoogzwangere vrouwen is een studio, thuis of ergens buiten waar het rustig is toch het fijnste. Daarom leg ik graag de voordelen uit van een fotoshoot thuis en een fotoshoot buiten. Bijvoorbeeld op het strand of in het bos.

Zwangerschapsfotografie thuis

De fotoshoot thuis is voor veel aanstaande moeders toch wel de fijnste plek. Niet zo gek, ik heb het zelf namelijk ervaren als heel mooie, maar ook heel intieme fotoshoot.

Zwangerschapsfotografie is niet iets wat iedereen overal wil doen en daarom kiezen veel stellen ervoor om het lekker thuis te doen.

Bekijk rustig mijn portfolio en bedenk of je mij als fotograaf thuis of op locatie wilt. Uiteraard kunnen we na deze shoot ook nog een newborn inplannen als je dat leuk lijkt.

Fotoshoot buiten

Ook buiten kan een zwangerschap fotoshoot heel mooi zijn. In de zon of juist in de sneeuw. Het maakt eigenlijk niet uit. Zo kan het bos prachtig zijn in de herfst en is het strand ook heel mooi op een fijne lentedag of natuurlijk midden in de zomer.

Shoot op het strand

De fotoshoot op het strand is een unieke belevenis en geeft prachtige beelden. Zelfs op dagen dat het hard waait kunnen we dan hele mooie beelden maken met opstuivend zand. Zwangerschapsfotografie op het strand biedt jou en eventueel je partner of man een mooie mogelijkheid om buiten foto’s te maken.

Fotoshoot in het bos

Geen strandmens? Snap ik ook heel goed. Wist je dat een fotoshoot in het bos ook enorm populair is en mooie foto’s geeft? Ik heb ideeën voor je, maar als je zelf een voorkeur hebt voor een prachtig bos bij je in de buurt, let me know en dan gaan we in het bos van jouw keuze een fotoshoot maken.

Bijzondere zwangerschapsfotografie

Voor bijzondere shoots heb ik altijd veel ideeën en spiek ik natuurlijk ook op Pinterest. Net als jij waarschijnlijk. Daarom hebben we ontzettend veel voorbeelden voor een shoot van jou alleen of juist met een kind, je partner of je man.

Shoot met kind

Als je al een kind hebt, dan is het ontzettend leuk om niet alleen met jou, maar ook met je kind de fotoshoot te maken. Zo maak je het eigenlijk een bijzondere foto van je gezin. Zeker als je ook je partner of man meeneemt.

Shoot met partner of man

Je partner of man hoeft natuurlijk niet mee naar de shoot, maar het is misschien wel zo leuk. Overtuig hem dus om mee te gaan en maak vast de eerste foto’s van jullie als gezin to be. Dus trek je partner of man wat leuks aan en trek hem mee naar de shoot.

Foto laten maken zwangerschap
Foto tijdens zwangerschap

Mijn zwangerschapsfotografie tips

Als je op Pinterest kijkt zie je echt ontzettend veel voorbeelden en leuke ideeen. Mijn ervaring binnen de zwangerschapsfotografie vertelt me dat foto’s met schaduwen, kusjes, lippenstift en blauwe of roze muisjes ontzettend tof zijn.

Accessoires

De blauwe of roze muisjes kun je bijvoorbeeld gebruiken om aan de wereld te vertellen of de baby een jongen of een meisje wordt. Dat maakt fotografie ook een bijzonder moment.

Ook kan het heel mooi zijn om een strak jurkje aan te trekken waarbij je dus niet je blote buik ziet, maar juist de contouren. Als je tips wilt voor kleding, kijk dan of je al leuke schoentjes op de kop kunt tikken.

Als je al een kind hebt is verf echt gaaf om te gebruiken. Als je al bekend wilt maken aan je vrienden of familie kun je dan weer kiezen om handjes van je kind in het roze of blauw op jouw zwangere buik te fotograferen. Of natuurlijk de handen van je partner of man.

Belichting

Tips qua belichting zijn breed. Zo is het mogelijk om met tegenlicht enkele foto’s te maken, maar zullen we daarnaast veel kiezen voor zwakke en zachte verlichting. Dit zorgt voor een rustiger beeld en mooiere weergave van je vollere lichaam.

Is een zwangerschapsfotoshoot goedkoop?

Mijn shoot is niet per definitie goedkoop. Ik wil namelijk met de juiste materialen en apparatuur de mooiste foto’s kunnen leveren. Is mijn zwangerschapsfotoshoot niet goedkoop genoeg voor je en is de prijs voor jou te hoog? Geen probleem, want ik maak ze wel heel graag voor iedereen en dus ook voor jou. Ook al kijk je nu op tegen de prijzen. Kies er dan voor om mijn Facebookpagina te liken en je aan te melden voor mijn fotoshoot mail.

Elk kwartaal kun je dan namelijk een fotoshoot winnen.

Ja, ik wil winnen