Fotoshoot cadeau

Fotoshoot cadeau

Een fotoshoot cadeau? Dat is ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Daarom is er bij mij behoorlijk wat vraag naar. Je kan alle kanten op. Of het nu gaat om een zwangerschapsfotoshoot, baby fotoshoot, voor de familie of voor het gezin.

Je kunt het online bestellen en dan maak ik een mooie cadeaubon zodat je deze direct kunt geven aan de gelukkige.

Shoot cadeau geven

Geef een fotoshoot cadeau

Een shoot als cadeau biedt je dus veel vrijheid. Je kunt kiezen of je een vrij te besteden bedrag wilt geven of misschien wil je met een groepje wel een hele fotoshoot cadeau doen.

Ik ben flexibel, dus ik hoor graag je ideeën. Dan kunnen we samen kijken welke shoot je het beste cadeau kunt doen.

Waarom een shoot cadeau doen?

De belangrijkste reden om een shoot cadeau te geven is eigenlijk de originaliteit. Geef een bos bloemen, fles wijn en misschien een game of boek. Leuk, maar wel ontzettend saai en niet echt origineel.

Want heeft je vriend, vriendin, vrouw, man, familie of gezin een bijzonder moment of gewoon een verjaardag? Dan is dat het moment om dit cadeau te geven.

En heb je geen idee wat je moet geven of doen, geen probleem: ik heb dat wel en overleg graag alle mogelijkheden met je.

Cadeau doen
Cadeau geven

Wat zijn de kosten van een shoot cadeau doen?

De kosten van het cadeau bepaal je helemaal zelf. De meest goedkope cadeaubon kost 10 euro en je mag het zo gek maken als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld ook een hele fotoshoot cadeau doen. De prijs van de meeste shoots zijn 65 euro.

Dus of je nu voor 10, 20, 50, 65 of 100 euro een shoot cadeau wilt geven, het is allemaal mogelijk.

Zwangerschap

Is je vriendin zwanger of wellicht je dochter of kleindochter? Dan weet je dat de zwangerschap uniek is. Ik kan dit perfect vastleggen met hele originele foto’s. Bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap is dit dan ook echt heel leuk.

Baby

Als iemand net een baby heeft kun je veel kanten op. Je kunt dan kiezen voor een newborn fotoshoot of een baby fotoshoot. De eerste geef je echt binnen de eerste weken na de bevalling of net daarvoor. De tweede shoot als het kindje enkele maanden is.

Gezin en familie

Naast zwangerschap en baby fotografie maak ik ook vaak foto’s van een gezin of de hele familie. Daarom kun je ook deze shoot cadeau doen. Hiervoor kunnen we naar de studio, maar het kan ook buiten. Bijvoorbeeld op een familiedag.

Professionele fotoshoot cadeau geven

Ben je eruit en wil je iemand een professionele fotoshoot geven? Super leuk, laat het me weten via een bestelling of het contactformulier, dan gaan ik het voor je regelen zodat jij jouw shoot cadeau kunt doen.