Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot

De newborn fotoshoot is super populair. En niet zo gek natuurlijk, want als je net een kindje hebt is er niets mooier dan professionele foto’s laten maken via een newborn fotoshoot.

Newborn fotografie is niets nieuws, maar heeft de laatste jaren wel enorm aan populariteit gewonnen. Bekijk rustig wanneer je de newborn shoot kunt doen en wat de kosten zijn, dan kun je daarna altijd reserveren via de website.

Heb je leuke ideeën?

Wanneer

Wanneer laat je een newborn shoot maken?

De vraag wanneer je jouw newborn fotoshoot het beste kunt plannen is eigenlijk niet zo moeilijk als vaak in tijdschriften wordt gezegd. Tuurlijk, iedereen zijn mening, maar in mijn ogen is de newborn babyshoot het mooiste in de eerste twee weken na de geboorte en dan het liefste als de baby slaapt. Dit is anders dan bij een baby fotoshoot.

Juist op die momenten in de eerste twee weken kunnen we samen jouw baby’tje het mooist neerleggen. Echt nog in foetushouding bijvoorbeeld. Maar heel veel andere leuke ideeën zijn altijd welkom!

Wat zijn de kosten van een newborn fotoshoot?

De kosten van mijn newborn fotoshoot bedragen € 65,-. Hiervoor krijg je een prachtige professionele shoot van 1 uur.

Deze prijs is een volledig vast tarief en je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de newborn shoot. Voor deze prijs krijg je ongeveer 5 à 10 foto’s en als we meer dan 1 uur nodig hebben om de beste te schieten, dan doen we dat natuurlijk gewoon zonder meerprijs.

Zo kun jij genieten van de newborn fotografie zonder je druk te maken over de kosten.

Mijn prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Kosten newborn fotoshoot

Newborn shoot cadeau geven?

We bieden ook de mogelijkheid om newborn fotografie cadeau te geven. Deze kun je hier direct online bestellen. Je krijgt hem dan thuisgestuurd in een mooie cadeau envelop zodat de cadeaubon er ook nog eens als een waar kado uitziet.

Erg leuk om te geven en iemand die een pasgeboren baby heeft te verrassen met deze cadeaubon.

Werkwijze

Wat is mijn werkwijze bij newborn fotografie?

De werkwijze bij newborn fotografie is per baby verschillend. De ene laat zich nou eenmaal makkelijker in bepaalde houdingen leggen dan de ander. Maar de werkwijze die altijd succesvol is, is lekker ontspannen.

Goed, het is spannend om net na je zwangerschap op de foto te gaan met jouw kindje, maar maak je daar niet druk over. 

Zeker niet als je bang bent dat je niet op leuk op de foto komt. We hebben de tijd en dan maken we gewoon wat meer foto’s of nemen we even pauze. Alles draait om jou en je kindje. De mooie foto’s maak ik, dat beloof ik je.

En anders dan bij een baby fotoshoot is je kindje vaak nog heel rustig of zelfs in slaap. Bekijk rustig mijn portfolio als je wilt zien hoe ik alles kan vastleggen.

Kan newborn fotografie thuis plaatsvinden?

De newborn shoot kan thuis plaatsvinden, maar ook buiten of in een studio. Het is maar net waar jij je het prettigst bij voelt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je de fotoshoot het liefst thuis doet, bijvoorbeeld omdat je je dan vrijer voelt of ook een foto kunt maken met jullie kindje op de borst of buik.

Ik sta als fotograaf overal voor open, dus als je leuke ideeën hebt, dan gaan we daar samen lekker mee aan de slag.

In overleg kan de shoot door heel Nederland plaatsvinden.

Thuis
Newborn tweeling

Hoe gaat newborn fotografie voor een tweeling?

De shoot van je newborn is voor mij als fotograaf altijd een gave uitdaging voor jou, mij en de babytjes. Want we hoeven er niet voor te zorgen dat één kindje zich op zijn gemak voelt, maar twee. Maar met mijn ervaring en rustige omgeving lukt dat altijd. En juist dan, op die unieke momenten dat ze samen op de foto kunnen in alle rust. Juist dan, maak ik de liefste, zoetste en mooiste foto’s van jouw tweeling in jouw eigen newborn fotoshoot.

 

Dus bekijk gerust mijn portfolio om te zien wat ik kan.

Heb je leuke ideeën voor jouw newborn fotografie?

Ik barst van de leuke ideeën. Kijk daar vaak voor op Instagram, maar ook om me heen. Bij vriendinnen, vrienden en natuurlijk komen ook veel mooie ideeën binnen van de vaders en moeders die kiezen voor newborn fotografie.

Dus kom met ideeën en we bespreken samen of ze haalbaar zijn. En als ik ideeën heb die je leuk vindt of juist niet: let me know. Het is jouw newborn shoot en samen maken we er top foto’s van.

Ideeen newborn

Is een newborn fotoshoot goedkoop?

De shoot van je newborn is niet per definitie goedkoop. Ik wil namelijk met de juiste materialen en apparatuur hele mooie foto’s kunnen leveren. Is mijn newborn fotoshoot niet goedkoop genoeg voor je en de prijs nu even te hoog? Geen probleem, want ik maak ze wel heel graag voor iedereen. Ook al kijk je op tegen de prijzen van newborn fotografie. Kies er dan voor om mijn Facebookpagina te liken en je aan te melden voor mijn fotoshoot mail.

Elk kwartaal kun je dan namelijk een fotoshoot winnen.