Baby fotoshoot

Baby fotoshoot

Een baby fotoshoot is heerlijk om te maken. Niet alleen voor jou en je kindje, maar ook voor mij. Vaak kan je kindje al zitten of kruipen en kunnen we een ontzettend lieve of juist stoere baby fotoshoot maken.

Heb je de mooiste ideeën? Het is (bijna) allemaal mogelijk. Leuk toch? Bekijk wat ik je bied, wat mijn werkwijze is en wat de kosten zijn, dan kunnen we snel afspreken voor een shoot van jouw baby. Gewoon thuis, buiten of in een fotostudio.

Kortom, een professionele baby fotoshoot maken we samen. Mijn professionele ervaring als fotograaf helpen daarbij en daarom maken we er samen met jouw baby een mooie foto van.

Heb je leuke ideeën?

Wat zijn de kosten van een baby fotoshoot?

De kosten van een fotoshoot bedragen € 150,-. Hiervoor krijg je een prachtige professionele shoot van 1 uur.Deze prijs is een volledig vast tarief en je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de fotoshoot. Voor deze prijs krijg je tussen de 5 en 10 foto’s en als we meer dan 1 uur nodig hebben om de beste te schieten, dan doen we dat natuurlijk gewoon zonder meerprijs.Zo kun jij genieten van de baby fotografie zonder je druk te maken over de kosten.Mijn prijzen voor fotografie zijn inclusief 21% BTW.
Kosten fotoshoot baby

Baby shoot cadeau geven?

Ik bied ook de mogelijkheid om mijn baby fotografie cadeau te geven. Deze kun je hier direct online bestellen. Je krijgt hem dan thuisgestuurd in een mooie cadeau envelop zodat de cadeaubon er ook nog eens als een waar kado uitziet.
Wanneer baby shoot

Wanneer moet je jouw baby shoot laten maken?

Je wilt de perfecte fotoshoot van jouw baby. Maar wanneer is dan het beste moment? Wij geven je tips om te bepalen wanneer je jouw fotoshoot wilt plannen. Helemaal aan het begin met 3, 4 of 5 weken of juist als je baby kan zitten?

3 weken

In de periode van 3 tot 5 of 6 weken kun je het beste kiezen voor newborn. Het allermooiste zijn de foto’s dan tot 3 weken. Je kindje is dan nog heel klein, teder en op een mooie manier kwetsbaar.

3 tot 4 maanden

Bij een baby shoot tussen 3 en 4 maanden zal je kindje meer lachen en zelfs al wat in de camera kijken. Als je weet hoe je een glimlach tovert op het gezichtje kunnen we hier mooie foto’s van maken. Eventueel in combinatie met wat accessoires zoals speelgoed of een knuffel.

6 maanden tot 1 jaar

En toen kon die kleine zich optrekken of zelfs zitten en kruipen. Prachtig. En daarom is de fotoshoot tussen 6 maanden en 1 jaar hiervoor perfect. Ook hier kunnen we leuke accessoires als kleedjes en een kussen toevoegen. Maar heb je zelf leuke ideeën, laat me die dan weten. 

Waar kun je een baby shoot doen?

We kunnen de foto’s natuurlijk overal maken, maar voor je baby is een studio, thuis of ergens buiten waar het rustig is toch het fijnste. Daarom leg ik graag de voordelen uit voor een fotoshoot thuis en de baby fotoshoot buiten.

Baby fotografie thuis

Het grote voordeel van een shoot thuis is, dat je helemaal jezelf kunt zijn en ook intieme foto’s kunt maken. Bijvoorbeeld als het kindje op je borsten ligt of als je een hele mooie foto onder de douche zou willen proberen. Je bent in je eigen omgeving en kunt de gordijnen altijd dicht doen als je dit wilt.

Baby fotografie buiten

De shoot buiten geeft je alle ruimte om te variëren met licht en schaduw. Bijvoorbeeld met tegenlicht, zonsondergang of juist als het mistig is. Ook een mooie opname in de stad of op het strand kan prachtig zijn. Je hebt hier alleen wel minder privacy en kunt afhankelijk van de locatie buiten minder blootgeven.
Waar foto baby laten maken
Baby shoot tips

Mijn baby fotografie tips

Een van de belangrijkste tips voor deze shoot is plannen in de juiste weken of maanden gelet op de leeftijd van je kindje. Wil je echt het prille begin vastleggen of vind je het juist leuker als we zittende of kruipende foto’s kunnen maken? Als je er niet uitkomt, dan help ik je graag om deze shoot op het juiste moment te plannen.

Baby fotoshoot kerst

Wil je een kerstkaart sturen naar vrienden of familie? Of gewoon van die ontzettend zoete foto’s van jouw baby in een leuk jurkje of met een vlinderstrikje om? Dan is het leuk om een fotoshoot voor kerst te maken. Dit kan natuurlijk het hele jaar door, maar ik raad aan om dit vanaf september of oktober bij me te reserveren. Dan kunnen we een datum prikken tussen oktober en kerst en kiezen we voor thuis of een studio.

Is mijn baby fotoshoot goedkoop?

Mijn baby fotoshoot is niet per definitie goedkoop. Ik wil namelijk met de juiste materialen en apparatuur de mooiste foto’s kunnen leveren.Thuis, buiten of in een fotostudio. Is mijn shoot niet goedkoop genoeg voor je en is de prijs voor jou te hoog? Geen probleem, want ik maak ze wel heel graag voor iedereen en dus ook voor jou. Ook al kijk je nu op tegen de prijzen. Kies er dan voor om mijn Facebookpagina te liken en je aan te melden voor mijn fotoshoot mail.