Familie fotoshoot

Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot is niet alleen een mooi aandenken voor later. Het is ook super leuk om te laten maken. En ja, dat kan ik als fotograaf heel statig voor je familie doen. Mooi strak in pak bij een familieweekend bijvoorbeeld. Of juist met heel casual kleding op het strand. De mooiste ideeën bestaan en het is (bijna) allemaal mogelijk. Leuk toch? Bekijk wat ik je bied en wat de kosten zijn, dan kunnen we snel afspreken voor een fotoshoot met familie.

Kortom, een professionele familie fotoshoot maken we samen. Mijn professionele ervaring als fotograaf helpen daarbij en daarom maken we er samen met jouw familie een mooie foto van.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Snap ik. Kijk dus gerust even rond en vraag het me als je even niet weet of de locatie of de ideeën die je hebt mogelijk zijn.

Heb je leuke ideeën?

Leg ze voor

Wat zijn de kosten van een familie fotoshoot?

De kosten van een familie fotoshoot bedragen € 150,-. Hiervoor krijg je een prachtige professionele shoot van ongeveer 1 uur.

Deze prijs is een volledig vast tarief en je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de fotograaf. Voor deze prijs krijg je tussen de 5 en 10 foto’s en als we meer dan 1 uur nodig hebben om de beste te schieten, dan doen we dat natuurlijk gewoon zonder meerprijs.

Zo kun jij genieten van de familie fotografie zonder je druk te maken over de kosten.

Mijn prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Kosten fotoshoot familie
Familie

Waar kun je een fotoshoot met familie op locatie doen?

Een fotoshoot op locatie is geweldig. Je kunt de locaties zo gek niet bedenken of ik kan er een foto van de familie maken. Een greep uit de locaties vind je hieronder.

Buiten

Een shoot buiten kan eigenlijk in alle seizoenen. Elk seizoen heeft zijn voordelen en nadelen als je buiten een foto van de familie wilt maken. Regen of storm kan wel roet in het eten gooien, maar verder is eigenlijk buiten eigenlijk altijd mogelijk.

Familie shoot op het strand

Woon je dichtbij het strand? Of juist niet… Het strand is een prachtige locatie voor een fotoshoot. Bijvoorbeeld aan het eind van de middag. Wordt het al rustiger en kun je daarna ergens lekker met elkaar een hapje eten. Goed, familie fotografie op het strand is lastig als het hoogzomer is en de bekende foto’s op de voorpagina van de Telegraaf verschijnen waarbij half Nederland ligt te bakken. Maar op andere dagen, bijvoorbeeld een prachtige winterdag of lekkere lentedag, is een fotoshoot op het strand geweldig. En heb je een voorkeur voor een bepaald strand? Kom ik daar gewoon naar toe.

Familie shoot studio

Naast het strand en buiten, kunnen we ook een familiefoto maken in een studio. Geen last van goed of slecht weer en verwaaide haren. Gewoon rustig de tijd nemen en de juiste poses aannemen voor jullie shoot. Je kunt rustig de kleding aantrekken die je wilt en ik overleg graag jullie ideeën terwijl je de familiefoto gaat laten maken.

Familie shoot cadeau geven?

We bieden ook de mogelijkheid om een fotoshoot van de familie cadeau te geven. Deze kun je hier direct online bestellen. Je krijgt hem dan thuisgestuurd in een mooie cadeau envelop zodat de cadeaubon er ook nog eens als een waar kado uitziet.

Erg leuk om te geven en iemand te verrassen met dit cadeau.

Cadeau geven

Mijn familiefoto tips

Tijdens de familie shoot heb ik altijd ontzettend veel tips. Maar vooraf is het natuurlijk ook handig om wat tips te krijgen. Zodat je weet welke kleding je aan moet of welke poses je vast kunt oefenen voor de spiegel.

Wat voor kleding moet je aan bij een familie shoot?

Bij kleding kan ik maar één tip geven. Trek aan waar jullie je prettig in voelen. En het is niet gek dat opa en oma liever een pak met das en mantelpak dragen terwijl de jeugd liever casual kleding aantrekt voor de familiefoto.

Je kunt het helemaal op elkaar afstemmen, maar het is juist heel leuk en natuurlijk als jullie allemaal dragen waar jullie je zelf fijn in voelen.

Familieshoot

Welke poses zijn het beste voor een familieshoot?

Bind me er niet op vast, maar de ervaring van veel fotografen is dat je het beste niet rechtop kunt staan met de benen naast elkaar. Kies ervoor om het ene been voor het andere te zetten. Zo krijg je een natuurlijke houding en valt een buikje minder op.

Een andere tip met betrekking tot poses ligt in het verlengde van de vorige. Ga niet evenwijdig met je lichaam en schouders aan de camera staan, maar draai je schouders en je hoofd iets. Dit komt de belichting en val van schaduwen op je gezicht ten goede. En daarmee dus ook de familiefoto.

Familiefoto

Wil je een familie fotoshoot laten maken?

Een familiefoto maken kan met een fotoshoot, maar natuurlijk ook met een familie fotoreportage. Ik heb duizenden ideeën en pik deze natuurlijk ook wel eens van Instagram, maar wat ik ook bedenk. Je wilt een familiefoto en daarom hoor ik graag wat je wilt. Dan maken we het samen tot een succes voor jouw familie.

Is een fotoshoot met de familie goedkoop?

Een familie fotoshoot is niet per definitie goedkoop. Ik wil namelijk met de juiste materialen en apparatuur de mooiste foto’s kunnen leveren. Is mijn familie fotografie niet goedkoop genoeg voor je en is de prijs voor jou te hoog? Geen probleem, want ik maak ze wel heel graag voor iedereen en dus ook voor jou. Ook al kijk je nu op tegen de prijzen. Kies er dan voor om mijn Facebookpagina te liken en je aan te melden voor mijn fotoshoot mail.

Elk kwartaal kun je dan namelijk een fotoshoot winnen.

Ja, ik wil winnen