Familie fotoshoot

laat voordelig de mooiste foto’s maken

Onze beste fotografen staan voor je klaar, dus kies eenvoudig online welke fotoshoot je wil…

Familie fotoshoot

Wat zijn de voordelen van FotoNance

 

Professioneel

Professioneel

Alle fotografen worden gescreend en met hun ervaring wordt ervoor gezorgd dat je een fotoshoot krijgt waar je mooie herinneringen en prachtige foto’s aan over houdt.

Locaties

Locaties

Onze professionals zijn flexibel. Ze zijn allemaal helder in de locaties waar ze naar toe kunnen komen. Of je nu een fotoshoot thuis, op kantoor of op het strand wilt.

Online reserveren

Online reserveren

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken en de shoot bestellen. Wel zo makkelijk.

Fotonance

Onze fotoshoots

Kies vandaag nog jouw shoot!

Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschapsfotoshoot is echt super speciaal en heel tof om te laten maken. Of het nu je eerste kindje is of niet, je bent in je leven maar een hele korte periode zwanger.

Newborn

Newborn

De newborn fotoshoot is super populair. En niet zo gek natuurlijk, want als je net een kindje hebt is er niets mooier dan professionele foto’s laten maken via een newborn fotoshoot.

Baby

Baby

Een baby fotoshoot is heerlijk om te maken. Niet alleen voor jou en je kindje. Vaak kan je kindje al zitten of kruipen en kunnen we een ontzettend lieve of juist stoere baby fotoshoot maken.

De beste fotoshoots voor de laagste prijs

 

Waarom een fotoshoot via Foto Nance?

FotoNance wil fotoshoots voor iedereen toegankelijk maken. Om dat te bereiken werken wij samen met de beste fotografen van Nederland.

Hierdoor zijn wij volledig onafhankelijk en zelfstandig. We hebben dus niet de vaste lasten die fotografen wel hebben. Daardoor kunnen wij jouw fotoshoot bijzonder goedkoop aanbieden.

Dus selecteer een fotograaf, prik een datum en maak de afspraak…

 

Professionele shoot

Een familie fotoshoot is niet alleen een mooi aandenken voor later. Het is ook super leuk om te laten maken. En ja, dat kunnen onze fotografen heel statig voor je familie doen. Mooi strak in pak bij een familieweekend bijvoorbeeld. Of juist met heel casual kleding op het strand. De mooiste ideeën bestaan en het is (bijna) allemaal mogelijk. Leuk toch? Bekijk wat we je bieden en wat de kosten zijn, dan kunnen we snel afspreken voor een fotoshoot met familie.

Kortom, een professionele familie fotoshoot maken we samen. Onze professionele ervaring als helpt daarbij en daarom maken we er samen met jouw familie een mooie foto van.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Snappen we. Kijk dus gerust even rond en vraag het ons als je even niet weet of de locatie of de ideeën die je hebt mogelijk zijn.

Wat zijn de kosten van een familie fotoshoot?

De kosten van een familie fotoshoot verschillen per fotograaf die je kiest.

Deze prijs is een volledig vast tarief en je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de fotograaf. Wat je voor deze prijs krijgt, zie je altijd op het profiel.

Zo kun jij genieten van de familie fotografie zonder je druk te maken over de kosten.

Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Waar kun je een fotoshoot met familie op locatie doen?

Een fotoshoot op locatie is geweldig. Je kunt de locaties zo gek niet bedenken of we kunnen er een foto van de familie maken. Een greep uit de locaties vind je hieronder.

Situaties

De Beste Locaties

Thuis

Buiten

Een shoot buiten kan eigenlijk in alle seizoenen. Elk seizon heeft zijn voordelen en nadelen als je buiten een foto van de familie wilt maken. Regen of storm kan wel roet in het eten gooien, maar verder is eigenlijk buiten altijd mogelijk.

Studio

Studio

We kunnen ook een familiefoto maken in een studio. Geen last van goed of slecht eer en verwaaide haren. Gewoon rustig de tijd nemen en de juiste poses aannemen voor jullie shoot. Je kunt rustig de kleding aantrekken die je wilt en de fotografen overleggen natuurlijk graag jullie ideeen terwijl je de familiefoto laat maken.

Fotoshoot
Strand

Strand

Woon je dichtbij het strand? Of juist niet… Het strand is ene prachtigde locatie voor een fotoshoot. Bijvoorbeeld aan het eind van de middag. Wordt het al rustiger en kun je daarna ergens lekker met elkaar een hapje eten. Goed, familie fotografie op het strand is lastig als het hoogzomer is en de bekende foto’s op devoorpagina van de Telegraaf verschijnen, maar op andere dagen, bijvoorbeeld een prachtige winterdag of juist lekkere lentedag, is een fotoshoot op het strand geweldig. En heb je een voorkeur voor een bepaald strand? Kies dan een fotograaf daar in de buurt.

Familie fotoshoot cadeau geven?

We bieden ook de mogelijkheid om de fotoshoot van de familie cadeau te geven. Deze kun je hier direct online bestellen. Je krijgt hem dan thuisgestuurd in een mooie cadeau envelop zodat de cadeaubon er ook nog eens als een waar kado uitziet.

Mijn familiefoto tips

Tijdens de familie shoot heb ik altijd ontzettend veel tips. Maar vooraf is het natuurlijk ook handig om wat tips te krijgen. Zodat je weet welke kleding je aan moet of welke poses je vast kunt oefenen voor de spiegel.

Wat voor kleding moet je aan bij een familie shoot?

Bij kleding kan ik maar één tip geven. Trek aan waar jullie je prettig in voelen. En het is niet gek dat opa en oma liever een pak met das en mantelpak dragen terwijl de jeugd liever casual kleding aantrekt voor de familiefoto.

Je kunt het helemaal op elkaar afstemmen, maar het is juist heel leuk en natuurlijk als jullie allemaal dragen waar jullie je zelf fijn in voelen.

Welke poses zijn het beste voor een familieshoot?

Bind me er niet op vast, maar de ervaring van veel fotografen is dat je het beste niet rechtop kunt staan met de benen naast elkaar. Kies ervoor om het ene been voor het andere te zetten. Zo krijg je een natuurlijke houding en valt een buikje minder op.

Een andere tip met betrekking tot poses ligt in het verlengde van de vorige. Ga niet evenwijdig met je lichaam en schouders aan de camera staan, maar draai je schouders en je hoofd iets. Dit komt de belichting en val van schaduwen op je gezicht ten goede. En daarmee dus ook de familiefoto.

Wil je een familie fotoshoot laten maken?

Een familiefoto maken kan met een fotoshoot, maar natuurlijk ook met een familie fotoreportage. Ik heb duizenden ideeën en pik deze natuurlijk ook wel eens van Instagram, maar wat ik ook bedenk. Je wilt een familiefoto en daarom hoor ik graag wat je wilt. Dan maken we het samen tot een succes voor jouw familie.

Is een familie fotoshoot goedkoop?

De familie fotoshoot is niet bij elke topper goedkoop. Dus wil je altijd de nieuwste en mooiste aanbiedingen ontvangen of ontdekken hoe jij een gratis fotoshoot kunt winnen?